U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600

EV training bij Justplugin

Wat is het verschil tussen een 1-fase en een 3-fase aansluiting?
Hoe zit dat nou met een omvormer?
Hoe is het om de over te stappen op elektrisch rijden?
Wat speelt zich allemaal af in- en rondom de elektrische auto?

Enkele vragen die uitgebreid beantwoord zijn tijdens de EV Basis training die op 3 september bij Justplugin plaatsvond. Marina van Helvoort (EV Kenniscentrum) en André Brontsema (EV trainer) hebben deze avond een groep enthousiaste EV “groentjes” de basiskennis van het elektrisch rijden bijgebracht.
De EV Basis training is een training voor iedereen die meer inzichten wil krijgen in de markt van elektrisch rijden. Voor de mobiliteitsbranche, zoals de leasewereld, de autoverkoop, autotechniek en bergers. Maar ook voor diegenen die zelf, of als bedrijf, van plan zijn over te stappen op elektrisch rijden. De praktische tips die je krijgt tijdens de training, zorgen ervoor dat jij echt weet waar je het over hebt. Wel zo fijn!

Justplugin was met plezier de host van deze avond. Lukas Knol, eigenaar van Justplugin, is blij met de toegevoegde waarde die de training voor zowel klanten als medewerkers biedt. “De markt is in ontwikkeling en blijft in ontwikkeling. Met de opgedane basiskennis wordt het een stuk makkelijker om deze ontwikkelingen bij te houden.“

Justplugin en het EV Kenniscentrum zijn druk bezig om, binnen de gestelde maatregelen van het RIVM, volgende trainingen te plannen. Houd onze website en social kanalen in de gaten, zodat je er de volgende keer bij kunt zijn.

Een mooie impressie van de training van 3 september: