U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

GMTO en Justplugin bieden laadoplossing voor heel Automotive Nederland

GMTO biedt, in samenwerking met Justplugin, al haar klanten de mogelijkheid tot het aanschaffen van een laadpaal in de hybride en EV huisstijl van GMTO. Met het toevoegen van deze dienst blijft GMTO één van de partijen die garagebedrijven totaal onafhankelijk kan ontzorgen op het gebied van hybride en EV.

GMTO leidde de afgelopen jaren al meer dan 500 bedrijven op tot Hybride- en EV-specialist. Volgens Arjen Woudstra van GMTO is het aanbieden van een laadpaal een logische stap als men kijkt naar het totale aanbod van producten en diensten van GMTO. “Daarnaast is deze dienst ontstaan door de vraag bij onze klanten.”

Justplugin levert de laadpaal en ontzorgt het garagebedrijf tijdens het gehele proces. Justplugin verzorgt de intake, het offerteproces en het complete plaatsingsproces. Zo kan het garagebedrijf zich bezig houden met waar zij goed in zijn; service leveren aan autobezitters en autogebruikers.

GMTO en Justplugin kiezen voor het aanbieden van twee opties. Bij de eerste optie koopt de ondernemer de laadpaal en bepaalt zelf de laadprijs per kWh. Bij de tweede optie blijft de laadpaal van Justplugin, wat betekent dat er ook niet geïnvesteerd hoeft te worden. “Twee opties die goed passen bij de huidige markt”, aldus Lukas Knol eigenaar van Justplugin.

GMTO ziet de vele voordelen van een laadpaal bij het garagebedrijf. Denk aan uitstraling, stimulering van verkoop van hybride en EV, mogelijkheid tot elektrische leenauto’s, mogelijkheid tot diagnose aan het accupakket en de laadinterface en tot slot het verhogen van de service in tijden dat service belangrijker is dan ooit! “Door deze samenwerking profiteren onze klanten bovendien ook van een aanzienlijk inkoopvoordeel, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is.”

Alle geïnteresseerde garagebedrijven kunnen zich vrijblijvend aanmelden via onze intakepagina.

 

Eén van de partijen die voor deze constructie gekozen heeft is Autobedrijf Holtkuile in Broekland. Het resultaat mag er zijn!