U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600

Laadstations die opgaan in de omgeving

Een mooi project in opdracht van Provincie Fryslân

Wat een mooi gebouw, wat een mooie plek! Dat was het eerste wat wij dachten toen wij een kijkje kwamen nemen bij Afsluitdijk Wadden Center, een markant gebouw dat in 2018 is geopend op (zoals al deed vermoeden) de Afsluitdijk. Als deel van het programma “De Nieuwe Afsluitdijk” dat door de Provincie Fryslân geïnitieerd werd, kunnen bezoekers hier terecht voor een totaalbeleving van het Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de Vismigratievijver, het IJsselmeergebied en uiteraard de Afsluitdijk zelf.

Al sinds 2015 mag Justplugin als leverancier projecten uitvoeren voor de Provincie Fryslân. Uiteraard waren we ook erg blij dat wij gevraagd werden om een rol te spelen bij het verder verduurzamen van het Afsluitdijk Wadden Center. Bij de oplevering was het pand al voorzien van zonnepanelen, maar met de opkomende markt voor elektrisch rijden was het nu ook tijd voor het bieden van laadmogelijkheden voor bezoekers en medewerkers.

 

De uitstraling van het pand in ere houden

Vier laadzuilen, met ieder twee laadmogelijkheden, hebben wij afgelopen zomer geplaatst. Hierbij kregen wij de opdracht om de laadoplossing die we zouden plaatsen zoveel mogelijk op te laten gaan in de omgeving. Het voorstel om de laadzuilen dezelfde RAL-kleur als een gedeelte van het pand te geven, was de juiste.

Justplugin heeft het volledige traject op zich genomen. Van advies tot installatie en ook de verrekening van de laadkosten verloopt via Justplugin.

Een project waar we trots op zijn en waar we met veel plezier op terugkijken. Kijken jullie mee?