U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op 085-0030600

Groene energie

Om echt zo energieneutraal mogelijk te zijn als het gaat om elektrisch rijden, heeft u naast een laadstation ook groene energie nodig. Bovendien stijgt uw verbruik als u een elektrische auto thuis gaat laden. U kunt deze stroom zelf opwekken door middel van zonnepanelen of u kunt deze afnemen van Justplugin. Vanzelfsprekend gaan we met u in gesprek om te bepalen welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Groene energie voor thuis of op de zaak

Of het nu gaat om groene energie voor thuis of de installatie van een groot aantal zonnepanelen voor een zakelijke toepassing, Justplugin helpt u bij het vinden van de juiste samenstelling voor uw energiebehoefte.

Hoe groen is onze groene energie?

Als u kiest voor groene energie van Justplugin krijgt u energie die écht groen is. Justplugin werkt namelijk samen met ServiceHouse, een Nederlandse leverancier van groene energie. Klimaatbureau HIER heeft onlangs alle Nederlandse groene energieproducten getest, daarbij is de energie van ServiceHouse gekwalificeerd als echt groen. Dat betekent dat de energie van ServiceHouse voor 100% opgewekt is in Nederland en voldoet aan de eisen die HIER stelt aan groene stroom en groene energie.

Voordelen van groene energie

Efficiënt
door energie zelf op te wekken en op te slaan kunt u veel efficiënter voorzien in een energiebehoefte die toeneemt door elektrisch rijden.

Duurzaam
ook als u geen zonnepanelen kunt installeren, kunt u dankzij slimme initiatieven gebruik maken van groene stroom van Nederlandse bodem.

Slim
met behulp van de oplossingen van Justplugin gaat u veel slimmer om met energie. Vraag en aanbod worden perfect op elkaar afgestemd.

Waarom groene energie van Justplugin?

Persoonlijk advies
bij Justplugin krijgt u altijd het beste advies, specifiek voor uw situatie.

Full service aanpak
wij zorgen ervoor dat u nergens over na hoeft te denken, ook de installatie – van bijvoorbeeld zonnepanelen – nemen wij volledig uit handen.

Totaalaanbod
naast laadstations levert Justplugin ook groene energie, zonnepanelen en andere oplossingen waarmee u slim om kunt gaan met energie.

Meer weten over groene energie van Justplugin?

Wilt u ook gebruik maken van groene energie of zelf energie opwekken? Justplugin adviseert u persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op uw situatie.