U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Laadpalen voor VvE's

Doordat het mogelijk is om laadkosten direct te verrekenen met de Vereniging van Eigenaren, hebben de laadsessies van jouw buren en die van jou geen effect op elkaar.

Gedeeld parkeerterrein?

Wij maken het eenvoudig voor de beheerder van jouw VvE om gemakkelijk meerdere laadstations te configureren op een kostenefficiënte manier.

Appartementencomplex

Het plaatsen van laadpalen bij bijvoorbeeld appartementencomplexen is een stuk complexer dan bij huis. Het is immers zaak dat er rekening wordt gehouden met alle bewoners en daarbij bezoek met een elektrische auto. Hoe ga je in deze situatie om met het plaatsen van laadpalen? Justplugin adviseert hierin graag! Na diverse projecten te hebben uitgevoerd voor VvE's, weten we precies waar rekening mee gehouden dient te worden.

Advies van Justplugin

Financiering

Het is voor Verenigingen van Eigenaren mogelijk om via het Nationaal Energiebespaarfonds geld te lenen om laadpalen voor elektrische auto's te financieren. Deze lening is onderdeel van de 'VvE Energiebespaarlening'. Met deze lening wordt voorkomen dat de totale kosten van de aanleg van de infrastructuur aan de eerste gebruiker worden toegekend. Advies ontvangen voor jullie VvE? Justplugin helpt je graag.

Advies van Justplugin

Charging as a service

Liever geen investeringskosten, maar jouw parkeerplaats wel voorzien van voldoende laadvoorzieningen? Justplugin biedt hier de dienst "Charging as a service" voor aan. Dit betekent dat Justplugin het laadpunt kosteloos plaatst. De laadkosten komen hierbij ten goede van Justplugin.

Advies van Justplugin

Thuis of zakelijk laden?

Eenvoudige verrekening van de laadkosten door koppeling met backoffice.

Meer informatie

Laadpassen

Vraag jouw Justplugin laadpas aan.

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin jouw laadpaalleverancier is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!