U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op 085-0030600

Soorten laadpalen

Welke laadpaal past bij jouw situatie? Dat hangt van verschillende factoren af! Is de laadpaal voor thuis gebruik, heeft die zakelijk meerdere gebruikers, moet die ook kunnen snelladen, wil je dat er publiek gebruik van gemaakt kan worden. Bij Justplugin kunnen wij in alle situaties helpen.

Voor iedere situatie!

Bekijk onderstaand het overzicht van onze verschillende soorten laadstations.

Laadpaal thuis

Thuis laden met een laadpaal / laadstation, betekent 8 x zo snel laden dan via een regulier stopcontact. Je hebt de keuze uit een laadpaal welke in de grond gezet wordt of een laadstation welke aan de muur gemonteerd wordt. Wij adviseren graag wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Laadpaal thuis

Laadpaal zakelijk

Laadmogelijkheden aanbieden bij kantoor wordt eigenlijk steeds meer de standaard. Voor grotere bedrijven zijn hier zelfs voorwaarden opgesteld, maar ook kleinere bedrijven kunnen niet meer achterblijven. Zowel werknemers als klanten rijden elektrisch. Justplugin adviseert welke laadmogelijkheden het beste bij jou zakelijke situatie past.

Laadpaal zakelijk

Laadpaal publiek

Met steeds meer elektrische auto's op de weg, is er op de publieke plekken ook steeds meer behoefte aan laadfaciliteiten. Onze publieke laadpalen zijn uitgerust met twee laadpunten en leverbaar voor alle gangbare vermogens. Ook als je zakelijk gezien niet over voldoende parkeermogelijkheden beschikt, zijn er mogelijkheden op openbaar terrein.

Laadpaal publiek

DC-laadstations

Met DC-laadstations, ook wel snellaadstations, kunnen elektrische auto's binnen 20 tot 40 minuten tot 80 procent opgeladen worden. Bestaat jullie wagenpark uit steeds meer elektrische auto's? Dan kan dit wel eens een heel gunstige oplossing zijn. Wij adviseren je graag.

DC-laadstations

Backoffice abonnement

Met het backoffice abonnement worden laadpalen automatisch beheerd.

  • Automatisch facturatie publieke laadsessies
  • Live laadstatus
  • Smart Charging
  • Instelbaar kWh tarief
Backoffice abonnement

De Justplugin laadpas

Laden door heel Europa en altijd inzicht in de laadtarieven.

Meer informatie

Zonnepanelen

Elektrisch laden combineren met zonnepanelen?

Meer informatie

Advies van Justplugin?

Op zoek naar de beste laadoplossing in jouw situatie? Justplugin adviseert graag!