U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600

Solar Carport & Parking

De Solar Carport / Parking (carports met geïntegreerde zonnepanelen), de 3-in-1 oplossing! Want naast dat de parkeerplaats een droge en schaduwrijke plek biedt, wordt er ook nog eens groene energie opgewerkt. Dit kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld verlichting en ook in combinatie met een laadpaal, voor het opladen van elektrische auto's. Zo bent u echt duurzaam bezig! Wij adviseren u graag.

Maximaal profiteren van de zon

Wilt u maximaal profiteren van de zon en uw parkeerplaatsen (groot of klein) gebruiken om duurzaam stroom op te wekken voor het opladen van elektrische auto's / overig energieverbruik? Kies dan voor een Solar Carport of Parking! Justplugin adviseert u graag welke oplossing het beste past bij uw situatie. Uiteraard verzorgen wij ook de levering én installatie. U heeft er geen omkijken meer naar.

Voordelen Solar Carport / Parking

  • Wekt groene energie op
  • Maximaal duurzaam
  • Droge, overdekte & verlichte parkeerplaats
  • Schaduw in de zomer
  • Financieel aantrekkelijk
  • Luxe & duurzame uitstraling
Gratis advies aanvragen

SDE+ Subsidie

Naast de levering én installatie van solar carports en solar parkings, kan Justplugin ook de subsidieaanvraag hiervoor verzorgen. Heeft u via de SDE+ (zakelijke subsidie) nog subsidie beschikbaar, dan kunt u dit overschot ook gebruiken voor de ontwikkeling van solar carports / parkings.

Vrijblijvende offerte op maat

Solar Carport / Parking & Elektrisch laden

Justplugin verzorgt advies, levering en installatie van laadpalen, laadpassen, zonnepanelen (waaronder ook solar carports en solar parkings) en groene energie. Juist een combinatie van deze producten kan u veel voordelen opleveren. Met de nieuwe technieken die wij gebruiken zorgen wij ervoor dat uw energienetwerk optimaal benut wordt.

Vrijblijvende offerte op maat

Thuis of zakelijk laden?

Eenvoudige verrekening van de laadkosten door koppeling met backoffice.

Meer informatie

Zonnepanelen

Thuis of zakelijk? Wij begeleiden u in het gehele proces.

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin uw solar carport / solar parking leverancier is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!