U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op 085-0030600

Solar Carport & Parking

De Solar Carport / Parking (carports met geïntegreerde zonnepanelen), de 3-in-1 oplossing! Want naast dat de parkeerplaats een droge en schaduwrijke plek biedt, wordt er ook nog eens groene energie opgewerkt. Dit kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld verlichting en ook in combinatie met een laadpaal, voor het opladen van elektrische auto's. Zo ben je echt duurzaam bezig! Wij adviseren jou graag.

Maximaal profiteren van de zon

Wil je maximaal profiteren van de zon en jouw parkeerplaatsen (groot of klein) gebruiken om duurzaam stroom op te wekken voor het opladen van elektrische auto's / overig energieverbruik? Kies dan voor een Solar Carport of Parking! Justplugin adviseert jou graag welke oplossing het beste past bij jouw situatie. Uiteraard verzorgen wij ook de levering én installatie. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Voordelen Solar Carport / Parking

  • Wekt groene energie op
  • Maximaal duurzaam
  • Droge, overdekte & verlichte parkeerplaats
  • Schaduw in de zomer
  • Financieel aantrekkelijk
  • Luxe & duurzame uitstraling

SDE+ Subsidie

Naast de levering én installatie van solar carports en solar parkings, kan Justplugin ook de subsidieaanvraag hiervoor verzorgen. Hebben jullie via de SDE+ (zakelijke subsidie) nog subsidie beschikbaar, dan kun je dit overschot ook gebruiken voor de ontwikkeling van solar carports / parkings.

Solar Carport / Parking & Elektrisch laden

Justplugin verzorgt advies, levering en installatie van laadpalen, laadpassen, zonnepanelen (waaronder ook solar carports en solar parkings) en groene energie. Juist een combinatie van deze producten kan jou veel voordelen opleveren. Met de nieuwe technieken die wij gebruiken zorgen wij ervoor dat jouw energienetwerk optimaal benut wordt.

Thuis of zakelijk laden?

Eenvoudige verrekening van de laadkosten door koppeling met backoffice.

Meer informatie

Zonnepanelen

Thuis of zakelijk? Wij begeleiden jou in het gehele proces.

Meer informatie

Benieuwd naar Justplugin?

Ben jij benieuwd wat Justplugin voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.