U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Nieuwe tarieven Ionity laadpunten

De markt voor elektrisch rijden is in beweging! Dat geldt ook voor de aanbieders van openbare laadpunten.
In Nederland, en de rest van Europa, is het op steeds meer plekken mogelijk om gebruik te maken van openbare laadpunten.
Welke prijs je per kWh betaalt bij deze openbare laadpunten is heel verschillend.
Dit kan soms heel verwarrend zijn voor de elektrische rijder!

Bij Justplugin vinden wij het belangrijk hier transparant in te zijn. Om die reden zetten wij de tarieven voor openbaar laden met de Justplugin laadpas altijd open en (zo veel mogelijk) up-to-date voor jou op een rijtje. De tarieven zoals wij ze presenteren zijn de tarieven die de aanbieders van openbare laadpunten aan ons doorberekenen. Justplugin rekent hier geen commissie over. De enige bijkomende kosten zijn de abonnementskosten of laadkosten per sessie.

Ionity verhoogt de prijzen

Per 31 januari 2020 heeft Ionity (een openbaar laadnetwerk met op dit moment zes laadstations en twee in aanbouw in Nederland én ruim 200 laadstations in Europa) aangekondigd de tarieven te veranderen.
Waar je tot 31 januari (ongeacht het aantal kWh’s dat je laadt) € 8,- per laadsessie betaalt, zal het tarief veranderen naar € 0,79/kWh.
In sommige (de meeste) gevallen kan dit een flinke verhoging in de kosten per laadsessie opleveren. Niet altijd leuk, toch is het nieuwe systeem wel een stuk eerlijker. We willen immers allemaal het liefst alleen betalen voor wat we verbruiken.
En laten we eerlijk zijn… er zijn voldoende alternatieven.