U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Service & Garantie

Op de door Justplugin geleverde laadstations zit 1 tot 3 jaar garantie, afhankelijk van het product en de leverancier/fabrikant. De garantietermijn wordt bepaald door de leverancier/fabrikant. De garantie geldt alleen voor de onderdelen. De kosten van een eventueel storingsbezoek vallen niet onder de garantie.

Om onze klanten zo goed mogelijk te servicen biedt Justplugin ook zelf een Service Overeenkomst aan. Hierin worden alle kosten van een eventueel storingsbezoek gedekt. Dus zowel de voorrijkosten van de monteur, de variabele arbeidskosten als de te vervangen onderdelen. Ook ben je voor alle door Justplugin geleverde onderdelen gedekt en ben je hierin niet afhankelijk van de garantietermijn van de leverancier/fabrikant.

De Service Overeenkomst kun je tot 1 jaar na installatie van de laadinfra bij ons afsluiten. Op basis van het aantal connectoren zullen wij een offerte voor jou opstellen. Standaardkosten voor een laadstation met 1 connector is 8 euro per maand en voor een laadstation met 2 connectoren 12 euro.

Contact

Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op 085-0030 600 of kunt u mailen naar info@justplugin.nl.