U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Service & Garantie

Op de door Justplugin geleverde laadstations zit 1 tot 3 jaar garantie, afhankelijk van het product en de leverancier/fabrikant. De garantietermijn wordt bepaald door de leverancier/fabrikant. De garantie geldt alleen voor de onderdelen. De kosten van een eventueel storingsbezoek vallen niet onder de garantie.

Om onze klanten zo goed mogelijk te servicen biedt Justplugin ook zelf een Service Overeenkomst aan. Hierin worden alle kosten van een eventueel storingsbezoek gedekt. Dus zowel de voorrijkosten van de monteur, de variabele arbeidskosten als de te vervangen onderdelen. Ook ben je voor alle door Justplugin geleverde onderdelen gedekt en ben je hierin niet afhankelijk van de garantietermijn van de leverancier/fabrikant.

De Service Overeenkomst kun je tot 1 jaar na installatie van de laadinfra bij ons afsluiten. Op basis van het aantal connectoren zullen wij een offerte voor jou opstellen. Standaardkosten voor een zakelijk laadstation abonnement (met of zonder verrekenen) zijn € 7,- per maand per connector. Voor een thuis laadstation met verrekenen zijn deze kosten € 7,- per maand per connector en kies je voor een thuis laadstation zonder verrekenen dan komen deze kosten op € 4,50 per maand per connector.

Contact

Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op 085-0030 600 of kunt u mailen naar info@justplugin.nl.