U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Justplugin

⚡️ Laadpalen
⚡️ Laadpassen
⚡️ Energieopslag
⚡️ DC-laders

Zelf groene energie opwekken of nog mooier; elektrisch rijden op energie die je zelf hebt opgewekt.. een prachtig ideaal. Toch hebben particulieren en bedrijven die hiervoor kiezen soms te maken met ingewikkelde vragen: wat voor laadpalen heb ik nodig? Kan ik eenvoudig energiekosten zakelijk verrekenen? Heeft een bepaalde laadpaal wel genoeg vermogen? Ga zo maar door. Wij vinden dat het makkelijker kan.

Onze directeur Lukas Knol vertelt je graag meer over Justplugin!

 

Gemakkelijk kiezen voor groen

Justplugin werkt vanuit de overtuiging dat de keuze voor groen juist eenvoudig en simpel moet zijn. Dat is waarom Justplugin een totaaloplossing levert voor laden én groene energie. Vanzelfsprekend gaat dit altijd samen met persoonlijk advies zodat je een oplossing krijgt die perfect is afgestemd op jouw situatie.
Bij Justplugin vinden wij het belangrijk dat het voor jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Wij regelen alles voor jou. Advies, installatie, verrekening van kosten, subsidieaanvragen en nog veel meer. 

Ons team

Ons team is een club enthousiastelingen, die graag bezig zijn met het verduurzamen van hun omgeving.
Uiteraard heeft ons team ook gezichten. Deze gezichten gaan wij binnenkort vastleggen.
Houd onze website en social kanalen in de gaten om kennis te maken met ons team.

Justplugin bij RTL Transportwereld

In november 2023 waren wij te zien bij RTL Transportwereld. Uiteraard delen wij dit item graag met je.

Kantoor

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vind jij het ook prettig als je goed advies krijgt en vooraf weet waar je aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met jou op. Aan de hand van jouw situatie en behoeften geven wij jou persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor jou van belang zijn. Op jouw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelt alles voor het laden van jouw elektrische auto. Is er voor jou snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van jouw laadstation te realiseren.

Meer weten over Justplugin?

Wil je meer weten over onze makkelijke oplossingen voor laadpalen en groene energie? Neem gerust contact op voor meer informatie.