U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Gemakkelijk thuis laden

Wil je de energiekosten voor het laden van jouw elektrische auto verrekend hebben met jouw werkgever of een leasemaatschappij? Wij hebben voor je op een rijtje gezet hoe dit in zijn werk gaat.

Zakelijke auto, thuis opladen

Met een laadstation en laadpas van Justplugin kun je gemakkelijk en veilig jouw auto thuis opladen. Doordat het laadstation verbonden is met een backoffice kunnen de laadkosten snel en eenvoudig verrekend worden. Hierdoor hoef je zelf geen meterstanden op te schrijven, declaraties uit te voeren of andere ingewikkelde constructies op te zetten.

01

Laadkosten automatisch verrekend

Wij bieden jou inzicht in het stroomverbruik van jouw laadpaal en laadsessies en we kunnen de kosten automatisch factureren naar jouw werkgever of leasemaatschappij.

02

Het beste aanbod

Wij beloven jou een snelle en betrouwbare laadervaring. Onze laadstations zijn geschikt voor iedere elektrische auto op de markt en met elk type huis.

03

Handig online overzicht laadsessies en facturen

Via My Justplugin of de Justplugin app geven wij jou eenvoudig inzicht in jouw laadsessies en de facturen die verstuurd zijn.

Alle laadsessies altijd inzichtelijk en transparant

Met de laadpas of laadsleutel van Justplugin heb je altijd inzicht in al jou laadsessies (zowel thuis als onderweg). Via My Justplugin (via onze website of app) heb je altijd een up-to-date overzicht van de geladen kWh's inclusief de bijbehorende kosten.

  • Snel, veilig en slim thuis laden
  • Makkelijk te verrekenen met je werkgever of leasemaatschappij
  • Laadpas niet handig? Kies voor de laadsleutel!
Laadpas aanvragen?

De Justplugin laadpas

Zeer groot bereik in Europa en aangesloten op een groot gedeelte van het laadnetwerk.

Meer informatie

Tarieven publiek laden

Een transparant overzicht van de tarieven bij een publiek laadpunt.

Meer informatie

Laadpaal thuis?

Wil je meer weten over het installeren van een laadpaal thuis? Justplugin adviseert je persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op jouw situatie.