U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Werken bij Justplugin

Een leuk en energiek team, een topplek aan de A2, een inspirerend pand, een product dat nog lang niet uitontwikkeld is, een markt die alleen nog maar aan het groeien is en waar de gebruiker steeds veeleisender wordt, samenwerkingen met vele interessante partijen, een compleet onboarding proces voor nieuwe collega’s, diverse opleidingsmogelijkheden.. Werken bij Justplugin is zo gek nog niet.

Top locatie!

Daar bij Breukelen aan de A2, tussen bedrijven als KIA, Carnext en Leaseplan, kun je Justplugin vinden. In een heel mooi verzamelpand, voorzien van allerhande kunst én met een heel gezellig lunchcafé. Een plek waar wij iedere dag weer geïnspireerd raken om het beste uit ons zelf te halen. En in dit verzamelpand zijn wij best een grote speler geworden. Inmiddels zijn 3 kantoren bemand door Justplugin collega’s en dat gaat er alleen nog maar meer worden.

Justplugin is een groeiend bedrijf in een markt die altijd in ontwikkeling is. E-mobility en duurzaamheid zijn aspecten die hoog op de agenda staan bij zowel bedrijven als consumenten. Laadstations zijn ons belangrijkste product, maar vergeet ook zeker de laadpassen niet. “Gemakkelijk kiezen voor groen” dat is ons motto en dat is waar wij ook iedere dag voor onze klanten mee bezig zijn. En dat doen wij niet alleen. We hebben diverse samenwerkingspartners om ons heen verzameld, waardoor wij het totaalproduct aan de klant kunnen leveren zonder alle disciplines in huis te hoeven hebben.

Bij Justplugin zijn wij niet alleen maar bezig met wat er op dit moment speelt in de markt. We kijken ook vooruit! En juist in een markt als de onze is dat heel belangrijk. Stilstaan, dat kunnen we simpelweg niet.

Alles over onze opleidingen

Eigenlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s die er niet voor terugdeinzen om verantwoordelijkheden te krijgen en pakken. Die mee willen gaan in ontwikkelingen en ook met ideeën durven te komen. Juist dat maakt ons team zo sterk. We doen het immers samen! En als wij dan samen mooie resultaten hebben behaald, dan kan het zo maar zijn dat er een leuke bonus in zit.

Wij hebben op dit moment diverse interessante vacatures openstaan. Staat jouw droomfunctie er echter niet tussen, maar lijkt werken bij Justplugin jou wel leuk? Dan mag je altijd, vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij horen graag van je!

Onze vacatures

Werken bij Justplugin in 1 minuut

En omdat beeld veel meer zegt dan woorden.. Bekijk deze video en ervaar al een beetje hoe het is om bij ons te werken.

Justplugin is leverancier van laadstations

Laadstations en het bijbehorende backoffice abonnement zijn de belangrijkste producten van Justplugin. Een breed assortiment en veel kennis kenmerken Justplugin als leverancier van laadstations.

Meer informatie

Ook voor laadpassen kan men bij ons terecht

Met de Justplugin laadpas heeft de gebruiker toegang tot meer dan 170.000 (semi-publieke) laadstations in Europa. Via onze website kan men de laadpas eenvoudig bestellen.

Meer informatie

Solliciteren?

Heb jij interesse om bij Justplugin te komen werken? Dan horen wij graag van jou! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.