U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600
Parkeergarages

 • Optimaal laden
  Onze technische diensten en accessoires helpen uw parkeergarage om gemakkelijk de laadpalen te installeren. De laadpalen werken optimaal zowel boven- als ondergronds.
 • Full service
  Justplugin verzorgt advies, levering en installatie. U hoeft alleen nog maar in te pluggen.
 • Schoon
  Door uw bezoekers gebruik te laten maken van laadpalen, eventueel met groene stroom geleverd door Justplugin, realiseert uw instelling een grote CO2 besparing.

Parkeergarage

Nederland telt ruim 8 miljoen personenauto’s. Een steeds groter aandeel hiervan is gedeeltelijk of volledig elektrisch. Die staan gemiddeld 23 uur per dag ergens geparkeerd. Soms thuis voor de deur, soms bij kantoor of bij het winkelcentrum of het sportveld. Als aanbieder van parkeergelegenheid wilt u de behoefte om te laden zo goed mogelijk bedienden. De laadinfrastructuur in uw parkeergarage is een van de meest uitdagende trends voor de komende jaren.

Justplugin helpt u bij het in kaart brengen van de beste oplossing in uw situatie. Naast zelf aanschaffen, exploiteert Justplugin laadpalen bij instellingen en bedrijven en biedt laadstations aan in de vorm van een abonnement.

Persoonlijk advies

Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk advies. U kunt zich ook laten terug bellen.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vindt u het ook prettig als u goed advies krijgt en vooraf weet waar u aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met u op. Aan de hand van uw situatie en behoeften geven wij u persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor u van belang zijn. Op uw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelen alles voor het laden van uw elektrische auto. Is er voor u snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van uw laadstation te realiseren.

 • 42 glas-glas zonnepanelen, volledige dekking

  Ruim 10.000kWh per jaar, optimaal gebruik maken van de zon!

  Meer info
 • Auto, fiets én camper laden

  Een speciaal verzoek: een laadpaal voor zowel de auto als de elektrische fiets. Geen probleem!

  Meer info
 • Laadpaal in Kia huisstijl

  Dubbel genot: laadpalen voor medewerkers en klanten én een mooie uitstraling!

  Meer info
 • Woonfriesland kiest voor groen

  Elektrische auto's.. je ziet ze overal. Ook op onze Waddeneilanden kan je er niet meer om heen.

  Meer info
 • Parkeergarage Elkien klaar voor de toekomst

  Met 10 laadstations, die op een speciale manier zijn gemonteerd i.v.m. beperkingen met bekabeling door de grond, is de parkeergarage van Elkien "elektrisch laden proof".

  Meer info
Contact met Justplugin

Wilt u weten wat de beste oplossing is voor u? Justplugin adviseert u persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op uw situatie.