U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600
Vereniging van Eigenaren

 • Gemakkelijk
  Laadpalen maken het mogelijk om uw laadkosten direct te verrekenen met uw VvE. Dit betekent dat uw laadsessie en die van uw buren, geen effect op elkaar hebben.
 • Veiligheid
  Goede laadpalen werken volgens het Mode 3 protocol. Deze laadmethode zorgt ervoor dat de auto op ieder moment de juiste hoeveelheid energie krijgt. Dit voorkomt overbelasting.
 • Overzicht
  Wij maken het eenvoudig voor de beheerder van uw VvE om gemakkelijk meerdere laadstations te configureren op een kostenefficiënte manier.

Vereniging Van Eigenaren (VvE)

Nieuw! De Justplugin shop. De plek om online laadpalen én laadkabels te bestellen. 

Woont u in een appartementencomplex en heeft u een gedeeld parkeerterrein? Dan heeft Justplugin de perfecte oplossing voor u. Als u een eigen parkeerplaats heeft, dan wilt u volledige controle over uw laadpaal. Het is mogelijk om bepaalde toegangsrechten toe te wijzen aan gebruikers individueel, op deze manier zorgt u ervoor dat de laadpaal enkel voor u beschikbaar is en dat u verzekerd bent van een oplaadplek wanneer u thuiskomt. Justplugin werkt samen met de eigenaar van het terrein om een optimale laadinfrastructuur te realiseren.

In alle gevallen heeft u altijd volledig inzicht in uw laadactiviteiten, worden uw laadsessies nauwkeurig geregistreerd en worden de kosten van de elektriciteit die u verbruikt automatisch worden vergoed aan de relevante partijen

Persoonlijk advies

Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk advies. U kunt zich ook laten terug bellen.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vindt u het ook prettig als u goed advies krijgt en vooraf weet waar u aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met u op. Aan de hand van uw situatie en behoeften geven wij u persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor u van belang zijn. Op uw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelen alles voor het laden van uw elektrische auto. Is er voor u snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van uw laadstation te realiseren.

 • 42 glas-glas zonnepanelen, volledige dekking

  Ruim 10.000kWh per jaar, optimaal gebruik maken van de zon!

  Meer info
 • Auto, fiets én camper laden

  Een speciaal verzoek: een laadpaal voor zowel de auto als de elektrische fiets. Geen probleem!

  Meer info
 • Laadpaal in Kia huisstijl

  Dubbel genot: laadpalen voor medewerkers en klanten én een mooie uitstraling!

  Meer info
 • Woonfriesland kiest voor groen

  Elektrische auto's.. je ziet ze overal. Ook op onze Waddeneilanden kan je er niet meer om heen.

  Meer info
 • Parkeergarage Elkien klaar voor de toekomst

  Met 10 laadstations, die op een speciale manier zijn gemonteerd i.v.m. beperkingen met bekabeling door de grond, is de parkeergarage van Elkien "elektrisch laden proof".

  Meer info
Contact met Justplugin

Wilt u weten wat de beste oplossing is voor u? Justplugin adviseert u persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op uw situatie.