U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

DC-laders

Bij Justplugin zijn we gespecialiseerd in DC-laders en snellaadoplossingen die aan al uw zakelijke behoeften voldoen. Met de merken Alpitronic en EV-Box bieden wij DC-laders met een vermogen tot 400 kW, geschikt voor zowel personenauto's, busjes als vrachtwagens.

Wij helpen u graag

Kies voor Justplugin als betrouwbare partner voor DC-laders / snellaadoplossingen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de elektrificatie van uw wagenpark. Samen bouwen we aan een duurzamere en gezondere toekomst voor uw bedrijf.

Complete dienstverlening

De keuze voor DC-laden en snelladen is meer dan alleen de keuze voor een laadstation. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening die het volledige traject omvat. Van deskundig advies en professionele installatie tot het verrekenen van transacties en het selecteren en installeren van de juiste software en hardware, wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Bovendien staat ons serviceteam ook na installatie voor u klaar, zodat de laadstations altijd optimaal blijven presteren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Maatwerk oplossing

Bij DC-laadstations is maatwerk de sleutel tot succes. Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoeften en uitdagingen, en Justplugin is er om deze uitdagingen aan te gaan. Onze experts zullen uw bedrijf grondig analyseren om een DC-laadoplossing op maat te ontwerpen die naadloos in uw bedrijfsvoering past. Wij zetten ons in om uw bedrijf te helpen groeien en slimmer te werken met elektrische mobiliteit.

Adviesgesprek plannen

Snelladen voor auto's en vrachtwagens

Het elektrische wagenpark is tegenwoordig veel uitgebreider dan alleen personenauto’s. Onze DC-laders bieden een oplossing voor het snelladen van zowel auto's, busjes als vrachtwagens. Of u nu uw elektrische bedrijfswagenpark wilt optimaliseren, een commerciële kans ziet door het aanbieden van snellaad mogelijkheden of vrachtwagens efficiënt wilt opladen, onze laders zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Levering van DC-laders uit voorraad

Bij veel leveranciers bedraagt de reguliere levertijd voor een DC-laadstation minimaal 40 weken, wat niet in iedere situatie wenselijk is. Bij Justplugin begrijpen we dat tijd kostbaar is, en daarom kunnen wij in veel gevallen (afhankelijk van uw specifieke wensen) direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat u snel uw laadstation operationeel kunt hebben en uw zakelijke mobiliteit kunt verbeteren.

Adviesgesprek plannen

Justplugin bij RTL Transportwereld

Tijdens de uitzending van 5 november 2023 is er bij RTL Transportwereld een item uitgezonden over een mooi project van ons. Bij één van onze klanten hebben wij vijf DC-laders mogen leveren die worden gebruikt om hun elektrische vrachtwagens op te laden. Uiteraard nodigen wij jullie van harte uit om met ons mee te kijken!

Uitzending bekijken

Laadpaal zakelijk

Elektrisch laden bij jou op de zaak mogelijk maken? Bekijk de mogelijkheden met Justplugin!

Meer informatie

Justplugin laadpas

Een zeer uitgebreid openbaar laadnetwerk met de Justplugin laadpas.

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin uw leverancier voor DC-laders is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!