U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Laadpaal zakelijk

Zowel personeel als klanten tevreden houden? Voorzie de parkeerplaats van jouw bedrijf van voldoende mogelijkheden om hun elektrische auto op te laden. Wat het beste past bij jouw bedrijf en laadwensen, dat bespreken we graag persoonlijk met je. Justplugin adviseert je graag.

Voorbereid op de toekomst

Het aantal elektrische auto's neemt flink toe. Hierdoor stijgt de vraag naar laadmogelijkheden, ook zakelijk! Met onze kennis zorgen wij er voor dat het maximale uit jullie netaansluiting wordt gehaald.

Justplugin adviseert en installeert

Justplugin verzorgt advies, levering en installatie van laadpalen voor zakelijk gebruik. Wij begrijpen als geen ander dat je graag advies ontvangt voordat je overgaat op de aanschaf van jouw laadpaal voor op de zaak. Justplugin adviseert je graag.

Vrijblijvende offerte op maat

Voordelen van laadmogelijkheden op de zaak

  • Maakt het laden van iedere elektrische auto mogelijk
  • Draagt bij aan MVO doelstellingen
  • Mogelijk recht op subsidies en belastingvoordelen
  • Biedt mogelijkheden om laadkosten van externen te verrekenen
  • Volledig beheer door Justplugin mogelijk
  • Door uitgebreide kennis en analyse in staat het maximale uit de netaansluiting te halen
  • Een betrouwbare partner met Justplugin

Passend laadnetwerk

Om te bepalen hoe het laadnetwerk bij jouw bedrijf ingericht dient te worden, gaan we eerst met jou in gesprek en brengen we de situatie goed in kaart. Hoeveel laadpunten hebben jullie nodig, hoe willen jullie de kosten verrekenen en niet onbelangrijk; hoe kunnen we jullie energienetwerk zo efficiënt mogelijk inzetten. Het is niet altijd mogelijk om een standaard oplossing te implementeren, maar dat is nou juist wat wij leuk vinden om te doen (en goed in zijn).

Advies van Justplugin

Leasemaatschappij of autodealer?

Een steeds groter percentage van de nieuwe auto's die afgeleverd wordt is elektrisch. Voor leasemaatschappijen en autodealers betekent dit dat er ook steeds meer vragen komen over de laadmogelijkheden van deze auto's. Als Justplugin nemen wij deze vragen graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw klant volledig geadviseerd en ontzorgd wordt bij de aanschaf van een laadpaal. Zo kunnen we ons beide bezighouden met onze eigen expertise. Wel zo makkelijk toch!

Laadpaal voor thuis

Tot 8 x zo snel en veel veiliger laden met een laadpaal thuis.

Meer informatie

Laadpassen

Vraag jouw Justplugin laadpas aan

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin jouw laadpaalleverancier is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!