U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op 085-0030600

Storing laadstation / laadpas

Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je altijd en overal kunt laden. Als één van onze diensten niet beschikbaar is door een storing of onderhoud, kun je deze pagina raadplegen.
Hieronder tref je de meest voorkomende storingen:

Het laadstation werkt niet

In de meeste gevallen is dit op te lossen door middel van een fysieke reset. Haal de spanning minimaal 10 minuten van de groep van het laadstation in de meterkast.
Het laadstation heeft altijd een aparte groep en vaak is door de installateur een label aangebracht. Vervolgens kan de spanning er weer op en wacht je 5 minuten tot het modem weer is opgestart.

 

De laadkabel komt niet los

Controleer of je dezelfde laadpas gebruikt bij het ontkoppelen als waar de laadsessie mee is gestart. Je dient altijd dezelfde laadpas te gebruiken bij het starten en het stoppen van de laadsessie. Heb je dit gecontroleerd en komt de kabel nog steeds niet los, probeer dan een fysieke reset zoals hierboven beschreven bij het kopje ‘De laadpaal werkt niet’.

 

De laadpas werkt niet

Indien het laadstation wel reageert op de laadpas maar de transactie niet wordt gestart kan dit te maken hebben met de instellingen van het laadstation of de laadpas. Controleer of jouw laadpas geactiveerd is en of het laadstation beschikbaar is voor openbaar laden.

Indien het laadstation niet reageert op jouw laadpas dan is het mogelijk dat de laadpas defect is of dat er een storing is op het laadstation. In dit geval kun je een ander laadstation proberen om uit te sluiten of het aan het laadstation ligt of contact opnemen met de laadpaal operator. Vaak staat er een telefoonnummer op de laadpaal.

 

Het laadstation werkt niet na installatie

Indien het laadstation (nog) niet werkt na de installatie dan kan dit te maken hebben met de registratie van jouw laadstation en/of laadpas. Neem contact op met Justplugin voor de status van jouw registratie.

 

Contact

Bieden bovenstaande oplossingen geen uitkomst? Neem dan contact op met onze helpdesk op 085-0030 600 of mail naar service@justplugin.nl