U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Laadpalen / laadstations

Thuis of op de zaak een laadpaal laten installeren? Justplugin heeft laadpalen en laadstations voor iedere situatie. Het is echter van groot belang dat je een goed geïnformeerde keuze maakt over het type laadstation. Justplugin voert daarom altijd een gratis schouwing uit om jou van het juiste advies te kunnen voorzien.

Justplugin adviseert en installeert

Justplugin verzorgt advies, levering en installatie van laadpalen en laadstations. Of het nou om één laadstation voor thuis gaat of een grote parkeerplaats voorzien van diverse laadpalen inclusief solar parking. Wij begrijpen als geen ander dat je graag advies ontvangt voordat je overgaat op de aanschaf van laadvoorzieningen. Justplugin adviseert je graag.

Thuis laden

Kies je thuis voor een eigen laadstation / laadpaal, dan laadt je jouw elektrische auto tot 8 x zo snel op dan via een regulier stopcontact. Met een eigen laadpaal benut je de volledige actieradius van de auto.

Meer info over thuis laden

Zakelijk laden

Het aantal elektrische auto's neemt flink toe. Hierdoor stijgt de vraag naar laadmogelijkheden, ook zakelijk! Met onze kennis zorgen wij er voor dat het maximale uit jullie netaansluiting wordt gehaald.

Meer info over zakelijk laden

Laadpalen (publieke) instellingen

Steeds vaker zijn de parkeerplaatsen van publieke instellingen (zoals ziekenhuizen en openbare gebouwen) voorzien van voldoende mogelijkheden om elektrische auto's op te laden. Dankzij jarenlange ervaring kan Justplugin adviseren over het aantal laadstations, het type en het vermogen dat ideaal is voor jouw situatie.

Meer info over laadpalen bij instellingen

Laadpalen voor VvE's

Gedeeld parkeerterrein?
Wij maken het eenvoudig voor de beheerder van jouw VvE om gemakkelijk meerdere laadstations te configureren op een kostenefficiënte manier.

Meer info over laadpalen voor VvE's?

Laadpalen voor parkeergarages

Ook ondergrondsWij krijgen regelmatig de vraag of de laadpalen ook ondergrond goed werken. Ons antwoord: onze laadpalen werken optimaal, zowel boven- als ondergronds.

Meer info over laadpalen voor parkeergarages?

Laadpassen

Meer informatie

Over Justplugin

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin jouw laadpaalleverancier is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!