U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op 085-0030600

Laadpalen / laadstations

Thuis of op de zaak een laadpaal laten installeren? Justplugin heeft laadpalen en laadstations voor iedere situatie. Het is echter van groot belang dat je een goed geïnformeerde keuze maakt over het type laadstation. Justplugin voert daarom altijd een gratis schouwing uit om jou van het juiste advies te kunnen voorzien.

Justplugin adviseert en installeert

Justplugin verzorgt advies, levering en installatie betreffende laadpalen. Of het nou om één laadstation voor thuis gaat of een grote parkeerplaats voorzien van diverse laadpalen inclusief solar parking. Wij begrijpen als geen ander dat je graag advies ontvangt voordat je overgaat op de aanschaf van laadvoorzieningen. Justplugin adviseert je graag.

Laden voor thuis, op de zaak of bij publieke instellingen

Wij brengen voor jou in kaart hoe jullie energienetwerk zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden. Meer informatie over laadpalen thuis, op de zaak of bij publieke instellingen:

Meer weten over laadpalen van Justplugin?

Wil je meer weten over de laadstations van Justplugin? We adviseren jou persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op jouw situatie.