U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Laadpalen instellingen

Steeds vaker zijn de parkeerplaatsen van publieke instellingen (zoals ziekenhuizen en openbare gebouwen) voorzien van voldoende mogelijkheden om elektrische auto's op te laden. Dankzij jarenlange ervaring kan Justplugin adviseren over het aantal laadstations, het type en het vermogen dat ideaal is voor jouw situatie.

Totaaloplossingen

Justplugin levert totaaloplossingen op het gebied van laadpalen en groene energie voor kleine en grote (overheids)instellingen.

Justplugin adviseert en installeert

Justplugin verzorgt advies, levering en installatie van laadpalen voor bij (overheids)instellingen en openbare gebouwen. Wij begrijpen als geen ander dat je graag advies ontvangt voordat je overgaat op de aanschaf van laadpalen. Justplugin adviseert je graag.

Advies van Justplugin

Wel of geen vergoeding?

Of er wel of geen vergoeding in rekening wordt gebracht bij de gebruiker van de laadpaal, dat bepalen jullie zelf. Hoe hoog deze eventuele vergoeding is, hebben jullie ook zelf in de hand. En uiteraard is het hierbij mogelijkheid om onderscheid te maken tussen eigen mensen en externen.

Vrijblijvende offerte op maat

Charging as a service

Liever geen investeringskosten, maar jouw parkeerplaats wel voorzien van voldoende laadvoorzieningen? Justplugin biedt hier de dienst "Charging as a service" voor aan. Dit betekent dat Justplugin het laadpunt kosteloos plaatst. De laadkosten komen hierbij ten goede van Justplugin.

Advies van Justplugin

Thuis of zakelijk laden?

Eenvoudige verrekening van de laadkosten door koppeling met backoffice.

Meer informatie

Laadpassen

Vraag jouw Justplugin laadpas aan.

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin jouw laadpaalleverancier is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!