U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Werken bij Justplugin

Wat leuk dat je meer wilt weten over Werken bij Justplugin! Onderstaand kun je onze vacatures bekijken, vertellen wij je graag meer over het werken bij Justplugin, vertellen onze eigen medewerkers hoe zij het werken bij ons ervaren en hebben wij de opleidingsmogelijkheden op een rijtje gezet.

Goed om te weten!

Leuk team, top locatie, groeiend bedrijf in groeiende markt, gezellig lunchcafé, diverse opleidingsmogelijkheden en nog veel meer..

Alles over werken bij Justplugin

Een leuk en energiek team, een topplek aan de A2, een inspirerend pand, een product dat nog lang niet uitontwikkeld is, een markt die alleen nog maar aan het groeien is en waar de gebruiker steeds veeleisender wordt, samenwerkingen met vele interessante partijen, een compleet onboarding proces voor nieuwe collega’s, diverse opleidingsmogelijkheden.. Werken bij Justplugin is zo gek nog niet.

Lees alles over Werken Bij Justplugin

Onze vacatures

Wij hebben regelmatig leuke vacatures! Maar ook als jouw droombaan er niet tussen staat, en je wel interesse hebt in Justplugin, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

  • Sales adviseur e-mobility
  • Ervaren sales adviseur e-mobility
Bekijk onze vacatures

Onze opleidingen

Justplugin bevindt zich in een markt die heel sterk in ontwikkeling is! Dit betekent automatisch ook dat wij veel aandacht besteden aan het opleiden van onze mensen. Wij willen immers voorop lopen qua kennis en onze klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren!

Alles over onze opleidingen

Justplugin is leverancier van laadstations

Laadstations en het bijbehorende backoffice abonnement zijn de belangrijkste producten van Justplugin. Een breed assortiment en veel kennis kenmerken Justplugin als leverancier van laadstations.

Meer informatie

Ook voor laadpassen kan men bij ons terecht

Met de Justplugin laadpas heeft de gebruiker toegang tot meer dan 170.000 (semi-publieke) laadstations in Europa. Via onze website kan men de laadpas eenvoudig bestellen.

Meer informatie

Solliciteren?

Heb jij interesse om bij Justplugin te komen werken? Dan horen wij graag van jou! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.