U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Energieopslag zonnepanelen

Wil je jouw zonne-energie optimaal benutten en zelfvoorzienend worden? Dan ben je bij Justplugin aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige Kiwatt batterijen aan voor de opslag van zonne-energie. Met onze thuisbatterijen ben je in staat om overdag de energie van je zonnepanelen op te slaan en 's avonds te gebruiken wanneer de zon onder is. Zo bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een groenere toekomst.

Justplugin adviseert en installeert

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de accu's voor zonnepanelen, wij geven ook deskundig advies en installatieservices voor energieopslagoplossingen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en helpen je bij het kiezen van de juiste thuisbatterij of zakelijke batterij die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Thuisbatterij

Onze thuisbatterijen bieden jou de vrijheid om optimaal gebruik te maken van de energie die jouw zonnepanelen opwekken. Met een Kiwatt thuisbatterij kun je overtollige energie opslaan en 's avonds of op bewolkte dagen gebruiken, waardoor je bespaart op jouw energierekening en je bovendien duurzaam verantwoord bezig bent. Bovendien heb je met een thuisbatterij de beschikking over een noodstroomfunctie, mocht dit onverhoopt nodig zijn.

Lees verderop deze pagina over de btw die teruggevraagd kan worden bij de aanschaf van een thuisbatterij.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zakelijke batterij

Voor bedrijven die streven naar duurzaamheid en kostenbesparing, bieden onze zakelijke batterijopslagoplossingen de ideale oplossing. Kiwatt batterijen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke energiebehoeften van jouw bedrijf, waardoor je jouw energiekosten aanzienlijk kunt verlagen en jouw bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen. Ook liggen er commerciële kansen, door de optie tot handelen met de energie die niet zelf gebruikt wordt én doordat de kans op netverzwaring een stuk kleiner wordt.

Adviesgesprek plannen

Accu's zonnepanelen

Met een accu voor jouw zonnepanelen behoud je de controle over je energievoorziening, zelfs bij stroomuitval. Je kunt altijd rekenen op een betrouwbare stroombron, ongeacht de omstandigheden.
Bij Justplugin staan we klaar om je te begeleiden bij het realiseren van een duurzamere en efficiëntere energieopslag. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw energiebehoeften kunnen vervullen met Kiwatt batterijen en professioneel advies.

Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst met schone energie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Btw teruggave thuisbatterij

Als je als consument aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je bij de aanschaf van een thuisbatterij de btw terugvragen. Je dient hiervoor een dynamisch energiecontract in combinatie met in- en verkoop op de energiemarkt te hebben (traden). Indien aan deze voorwaarden wordt voldaan, kan de 21% btw dus teruggevraagd worden. Dit maakt de aanschaf van een thuisbatterij nog interessanter. De terugverdientijd gaat gemiddeld namelijk naar 7 jaar.

Wij adviseren je graag.

Adviesgesprek plannen

Laadpalen

Meer informatie

Over Justplugin

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin jouw leverancier voor energieopslag van zonnepanelen is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!