U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Opleidingen

Justplugin bevindt zich in een markt die heel sterk in ontwikkeling is! Dit betekent automatisch ook dat wij veel aandacht besteden aan het opleiden van onze mensen. Wij willen immers voorop lopen qua kennis en onze klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren!

Altijd up-to-date kennis!

Door onze producttrainingen, de EV Academy, jouw eigen buddy en het competentiemodel.

Onboarding traject

Alle nieuwe medewerkers van Justplugin volgen een zogenaamd onboarding traject. Een eerste periode waarin, passend bij de functie en de kennis die al in het bezit is van de nieuwe collega, alle kneepjes van het vak worden bijgebracht. Dit is een traject waar zowel je nieuwe collega’s als externe partijen een bijdrage aan leveren. Wat je hierbij onder andere mag verwachten:

 • Producttrainingen
  Onze grootste leveranciers Alfen en EVBox geven technische producttrainingen over laadstations en aanverwante producten.
 • EV Academy
  De EV Academy is hét opleidingsinstituut in de branche voor elektrisch rijden. De trainers gaan jou alle basiskennis bijbrengen over de elektrische auto en elektrisch rijden. Afhankelijk van jouw functie kun je op 3 niveaus deze training volgen. Een goede afronding wordt beloond met een certificaat.
 • Buddy
  Intern bij Justplugin krijg jij een “buddy” toegewezen. Dit is degene die de grootste rol gaat pakken in jouw inwerkproces. Meestal ook iemand die in hetzelfde vakgebied een functie heeft. Uiteraard gaan ook de overige collega’s jou op weg helpen, maar uit ervaring weten wij dat het fijn is dat je buddy jouw eerste aanspreekpunt is.
 • Competentiemodel
  Bij Justplugin werken wij met een competentiemodel. Dit model is gelijk voor iedereen, echter het belang van iedere competentie ligt per functie anders. Aan de hand van het competentiemodel brengen we samen in kaart wat jij nodig hebt om te kunnen groeien.
Lees alles over Werken Bij Justplugin

Opleidingen

Naast dat wij standaard, om voorop te blijven lopen in de markt, cursussen en trainingen aanbieden voor het hele team, zijn er ook opleidingsmogelijkheden bij Justplugin.

Zie jij kansen om jouw kennis uit te breiden en dit dan toe te kunnen passen voor Justplugin? Missen we kennis binnen ons team? Wil jij je ontwikkelen in bepaalde vaardigheden? Dan gaan wij samen in gesprek en bekijken wij welke opleiding of cursus het beste past bij jouw ontwikkeldoelen. En heeft deze opleiding veel toegevoegde waarde voor Justplugin, dan zullen wij uiteraard financieel bijspringen of zelfs de volledige opleiding betalen.

Alles over onze opleidingen

Justplugin is leverancier van laadstations

Laadstations en het bijbehorende backoffice abonnement zijn de belangrijkste producten van Justplugin. Een breed assortiment en veel kennis kenmerken Justplugin als leverancier van laadstations.

Meer informatie

Ook voor laadpassen kan men bij ons terecht

Met de Justplugin laadpas heeft de gebruiker toegang tot meer dan 170.000 (semi-publieke) laadstations in Europa. Via onze website kan men de laadpas eenvoudig bestellen.

Meer informatie

Solliciteren?

Heb jij interesse om bij Justplugin te komen werken? Dan horen wij graag van jou! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.