U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op 085-0030600

Laadpalen parkeergarages

Welke oplossing voor laadpalen / laadstations werkt het beste bij jouw parkeergarage? Justplugin adviseert en brengt de beste oplossing voor jouw situatie in kaart!

Ook ondergronds

Wij krijgen regelmatig de vraag of de laadpalen ook ondergrond goed werken. Ons antwoord: onze laadpalen werken optimaal, zowel boven- als ondergronds.

Justplugin adviseert en installeert

Justplugin verzorgt advies, levering en installatie van laadpalen voor bij (overheids)instellingen en openbare gebouwen. Wij begrijpen als geen ander dat je graag advies ontvangt voordat je overgaat op de aanschaf van laadpalen. Justplugin adviseert je graag.

Vrijblijvende offerte op maat

Veiligheid staat voorop

Het onderwerp "laden in parkeergarages" is regelmatig in het nieuws geweest. Is het wel veilig en wat als er een brand uitbreekt in de parkeergarage? Bij Justplugin begrijpen wij als geen ander dat daar vragen over zijn. Graag gaan wij met jou in gesprek, zodat we de situatie in kaart kunnen brengen en een gedegen én veilig advies uit kunnen brengen.

Advies van Justplugin

Wel of geen vergoeding?

Of er wel of geen vergoeding in rekening wordt gebracht bij de gebruiker van de laadpaal, dat bepalen jullie zelf. Hoe hoog deze eventuele vergoeding is, hebben jullie ook zelf in de hand. En uiteraard is het hierbij mogelijkheid om (indien dit van toepassing is) onderscheid te maken tussen eigen mensen en externen.

Vrijblijvende offerte op maat

Charging as a service

Liever geen investeringskosten, maar jouw parkeerplaats wel voorzien van voldoende laadvoorzieningen? Justplugin biedt hier de dienst "Charging as a service" voor aan. Dit betekent dat Justplugin het laadpunt kosteloos plaatst. De laadkosten komen hierbij ten goede van Justplugin.

Advies van Justplugin

Thuis of zakelijk laden?

Eenvoudige verrekening van de laadkosten door koppeling met backoffice.

Meer informatie

Laadpassen

Vraag jouw Justplugin laadpas aan.

Meer informatie

Vrijblijvende offerte op maat?

Benieuwd of Justplugin jouw laadpaalleverancier is? Kom daar achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen!