U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600

 • Efficiënt
  door energie zelf op te wekken en op te slaan kunt u veel efficiënter voorzien in een energiebehoefte die toeneemt door elektrisch rijden.
 • Duurzaam
  ook als u geen zonnepanelen kunt installeren, kunt u dankzij slimme initiatieven gebruik maken van groene stroom van Nederlandse bodem.
 • Slim
  met behulp van de oplossingen van Justplugin gaat u veel slimmer om met energie. Vraag en aanbod worden perfect op elkaar afgestemd.

Energie voor bedrijven

Rijden uw werknemers met elektrische auto’s of wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden hun elektrische auto’s op te laden? Dit leidt vanzelfsprekend tot een hoger energieverbruik. Het is dan niet alleen voordeliger, maar ook schoner om te kiezen voor groene energie, zeker als u deze energie zelf op kunt wekken. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door het gebruik van zonnepanelen. Als u echter geen ruimte heeft voor zonnepanelen, biedt Justplugin ook interessante alternatieven in de vorm van postcodestroom of groene energie van Nederlandse bodem.

Persoonlijk advies

Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk advies. U kunt zich ook laten terug bellen.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vindt u het ook prettig als u goed advies krijgt en vooraf weet waar u aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met u op. Aan de hand van uw situatie en behoeften geven wij u persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor u van belang zijn. Op uw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelen alles voor het laden van uw elektrische auto. Is er voor u snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van uw laadstation te realiseren.

Veelgestelde vragen

Kan ik het dak van mijn bedrijf beschikbaar stellen voor Postcodestroom?

Als er voldoende deelnemers zijn voor postcodestroom in het gebied rondom uw bedrijf is dat mogelijk. Meer weten? Op de Postcodestroom pagina vindt u meer informatie. Als u zelf geen ruimte heeft voor zonnepanelen is het andersom natuurlijk ook mogelijk om op die manier duurzame energie af te nemen.

Hoeveel kan ik besparen met gebruik van zonnepanelen?

Dat is afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak, uw huidige energieverbruik en uw wensen. Meestal voorzien de panelen in voldoende elektriciteit gedurende de dag, in de avond uren gebruikt u dan weer de energie geleverd door uw energieleverancier. Uiteraard is dit afhankelijk van de ruimte op uw dak en uw verbruik. Justplugin plaatst overigens nooit meer panelen dan noodzakelijk om de optimale opbrengst te realiseren.

Hoe groen is de groene energie van Justplugin?

Justplugin werkt samen met ServiceHouse, een leverancier van écht groene energie. ServiceHouse is onlangs getest door Klimaatbureau Hier. De energie van ServiceHouse is toen gekwalificeerd als 100% opgewekt in Nederland met behulp van duurzame bronnen.

 • 42 glas-glas zonnepanelen, volledige dekking

  Ruim 10.000kWh per jaar, optimaal gebruik maken van de zon!

  Meer info
 • Auto, fiets én camper laden

  Een speciaal verzoek: een laadpaal voor zowel de auto als de elektrische fiets. Geen probleem!

  Meer info
 • Laadpaal in Kia huisstijl

  Dubbel genot: laadpalen voor medewerkers en klanten én een mooie uitstraling!

  Meer info
 • Woonfriesland kiest voor groen

  Elektrische auto's.. je ziet ze overal. Ook op onze Waddeneilanden kan je er niet meer om heen.

  Meer info
 • Parkeergarage Elkien klaar voor de toekomst

  Met 10 laadstations, die op een speciale manier zijn gemonteerd i.v.m. beperkingen met bekabeling door de grond, is de parkeergarage van Elkien "elektrisch laden proof".

  Meer info
Meer weten over groene energie van Justplugin?

Wilt u ook gebruik maken van groene energie of zelf energie opwekken? Justplugin adviseert u persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op uw situatie.