U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op 085-0030600

 • 15 jaar voordeel
  U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke zonnepanelen voor een periode van 15 jaar! Daarna gaan de zonnepanelen over naar de eigenaar van het dak
 • Eenvoudig en lokaal
  Zonder ruimte voor zonnepanelen toch zelf energie opwekken dankzij lokale initiatieven zoals Postcodestroom.
 • Duurzaam rendement
  Met een lage investering kunt u toch significant besparen op uw energierekening.
 • Postcoderoosregeling:
  Je krijgt vrijstelling van de energiebelasting over het opgewekte aantal kilowattuur stroom naar rato van het aantal zonparticipaties waarin je participeert.

Postcodestroom via Justplugin

Wilt u graag zelf energie opwekken, maar heeft u geen ruimte voor zonnepanelen op het dak van uw woning of uw bedrijf? In dat geval kunt u kiezen voor Postcodestroom via Justplugin. Deze oplossing maakt het voor iedereen mogelijk om energie op te wekken. Samen met Postcodestroom koppelen wij in uw buurt alle benodigde onderdelen aan elkaar: het dak voor de zonnepanelen, buurtgenoten of andere bedrijven die ook willen deelnemen én de energieleverancier die de opbrengst met u kan verrekenen. Zo heeft u alle voordelen van zonne-energie, zonder er enig omkijken naar te hebben.

Persoonlijk advies

Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk advies. Je kunt ook teruggebeld worden.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vind jij het ook prettig als je goed advies krijgt en vooraf weet waar je aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met jou op. Aan de hand van jouw situatie en behoeften geven wij jou persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor jou van belang zijn. Op jouw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelt alles voor het laden van jouw elektrische auto. Is er voor jou snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van jouw laadstation te realiseren.

 • Communicatie met de hoofdaansluiting

  Meer info
 • Laadstations op de Afsluitdijk

  Meer info
 • Auto, fiets én camper laden

  Een speciaal verzoek: een laadpaal voor zowel de auto als de elektrische fiets. Geen probleem!

  Meer info
 • Laadpaal in Kia huisstijl

  Dubbel genot: laadpalen voor medewerkers en klanten én een mooie uitstraling!

  Meer info
 • Woonfriesland kiest voor groen

  Elektrische auto's.. je ziet ze overal. Ook op onze Waddeneilanden kan je er niet meer om heen.

  Meer info
 • Parkeergarage Elkien klaar voor de toekomst

  Met 10 laadstations, die op een speciale manier zijn gemonteerd i.v.m. beperkingen met bekabeling door de grond, is de parkeergarage van Elkien "elektrisch laden proof".

  Meer info
Meer weten over Postcodestroom?

Wilt u meer weten over Postcodestroom via Justplugin? Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.