U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600
Dealers

 • Totaaloplossing
  Omdat wij maatwerk leveren geeft het u de gelegenheid om uw eigen klantmodule/pakket samen te stellen voor uw klanten. De levering en installaties van de laadpalen, het controleren van het stroomverbruik, de facturatie van alle laadsessies en de technische support, dat regelen wij.
 • Voordelig en fiscaal aantrekkelijk
  Justplugin kan u en uw klanten adviseren over de verschillende subsidies en belastingvoordelen die van toepassing zijn op uw situatie.
 • De juiste laadpaal
  Een juiste laadpaal kopen is niet voor elke berijder van een elektrische auto even eenvoudig. Er komen meerdere aspecten bij kijken. Justplugin geeft het juiste advies voor elke situatie.

Autodealers

Met dealers van onder meer, Van den Udenhout , Ames en Verkerk Volvo in het klantenbestand weet Justplugin als geen ander welke wensen en vereisten dealerbedrijven hebben ten aanzien van gebruiksvriendelijke laadoplossingen voor hun klanten. We begrijpen goed dat u als dealer de wensen van de automobilist van binnenuit moet kennen. Daarom werken wij samen nauw samen met dealers om de juiste informatie over elektrisch rijden en laden te bieden bij de verkoop van elke EV.

Zo hoeft niemand zich zorgen te maken over een lege accu onderweg of het verrekenen van de laadkosten.

Persoonlijk advies

Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk advies. Je kunt ook teruggebeld worden.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vind jij het ook prettig als je goed advies krijgt en vooraf weet waar je aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met jou op. Aan de hand van jouw situatie en behoeften geven wij jou persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor jou van belang zijn. Op jouw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelt alles voor het laden van jouw elektrische auto. Is er voor jou snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van jouw laadstation te realiseren.

 • Full black zonnepanelen

  Meer info
 • Besparing van 8000kg CO2 per jaar!

  Meer info
 • 42 glas-glas zonnepanelen, volledige dekking

  Ruim 10.000kWh per jaar, optimaal gebruik maken van de zon!

  Meer info
 • Auto, fiets én camper laden

  Een speciaal verzoek: een laadpaal voor zowel de auto als de elektrische fiets. Geen probleem!

  Meer info
 • Laadpaal in Kia huisstijl

  Dubbel genot: laadpalen voor medewerkers en klanten én een mooie uitstraling!

  Meer info
 • Woonfriesland kiest voor groen

  Elektrische auto's.. je ziet ze overal. Ook op onze Waddeneilanden kan je er niet meer om heen.

  Meer info
 • Parkeergarage Elkien klaar voor de toekomst

  Met 10 laadstations, die op een speciale manier zijn gemonteerd i.v.m. beperkingen met bekabeling door de grond, is de parkeergarage van Elkien "elektrisch laden proof".

  Meer info
Contact met Justplugin

Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is? Justplugin adviseert jou persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op jouw situatie.