U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op 085-0030600
Energie voor thuis

 • Efficiënt
  door energie zelf op te wekken en op te slaan kunt u veel efficiënter voorzien in een energiebehoefte die toeneemt door elektrisch rijden.
 • Duurzaam
  ook als u geen zonnepanelen kunt installeren, kunt u dankzij slimme initiatieven gebruik maken van groene stroom van Nederlandse bodem.
 • Slim
  met behulp van de oplossingen van Justplugin gaat u veel slimmer om met energie. Vraag en aanbod worden perfect op elkaar afgestemd.

Energie voor thuis

Als u gaat rijden met een elektrische auto en deze thuis oplaadt, dan stijgt uw energiebehoefte. Het is dan niet alleen voordeliger, maar ook schoner om te kiezen voor groene energie, zeker als u deze energie zelf op kunt wekken. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door het gebruik van zonnepanelen. Als u echter geen ruimte heeft voor zonnepanelen, biedt Justplugin ook interessante alternatieven in de vorm van postcodestroom of groene energie van Nederlandse bodem.

Persoonlijk advies

Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk advies. Je kunt ook teruggebeld worden.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vind jij het ook prettig als je goed advies krijgt en vooraf weet waar je aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met jou op. Aan de hand van jouw situatie en behoeften geven wij jou persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor jou van belang zijn. Op jouw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelt alles voor het laden van jouw elektrische auto. Is er voor jou snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van jouw laadstation te realiseren.

Veelgestelde vragen

Netaansluiting verzwaren

Verzwaren netaansluiting; Waarom, wanneer en hoe?

Je wilt elektrisch gaan rijden en een laadpunt bij je eigen woning installeren? Het is dan vooraf goed om de zwaarte van je huidige netaansluiting na te gaan om te kijken of deze de gewenste capaciteit kan leveren. Controleer daarom of je netaansluiting zwaar genoeg is. Is dat niet het geval dan kunt je een verzwaring van de huidige aansluiting aanvragen. Meer informatie over het zwaren en waarom je zou moeten verzwaren lees je hier

Hoe groen is de groene energie van Justplugin?

Justplugin werk samen met ServiceHouse, een leverancier van écht groene energie. ServiceHouse is onlangs getest door Klimaatbureau Hier. De energie van ServiceHouse is toen gekwalificeerd als 100% opgewekt in Nederland met behulp van duurzame bronnen.

Wat betekent elektrisch rijden voor mijn energierekening?

Het gemiddelde jaarlijkse stroomverbruik (per huishouden) bedraagt in Nederland 3500 kW. Een elektrische auto verbruikt gemiddeld 3000 kW per jaar bij een jaarlijks afgelegde afstand van 15.000 km. De energierekening zal daarom stijgen. Natuurlijk vangt u het merendeel op door de grote besparing op benzine of diesel. Daarnaast kunt u besparen door gebruik te maken van zonnepanelen en door uw auto ’s nachts op te laden. Dit zorgt ervoor dat elektrisch rijden vele malen voordeliger is.

Hoeveel kan ik besparen met gebruik van zonnepanelen?

Dat is afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak, uw huidige energieverbruik en uw wensen. Meestal voorzien de panelen in voldoende elektriciteit gedurende de dag, in de avonduren gebruikt u dan weer de energie geleverd door uw energieleverancier. Uiteraard is dit afhankelijk van de ruimte op uw dak en uw verbruik. Justplug plaatst overigens nooit meer panelen dan noodzakelijk om de optimale opbrengst te realiseren.

 • Communicatie met de hoofdaansluiting

  Meer info
 • Laadstations op de Afsluitdijk

  Meer info
 • Auto, fiets én camper laden

  Een speciaal verzoek: een laadpaal voor zowel de auto als de elektrische fiets. Geen probleem!

  Meer info
 • Laadpaal in Kia huisstijl

  Dubbel genot: laadpalen voor medewerkers en klanten én een mooie uitstraling!

  Meer info
 • Woonfriesland kiest voor groen

  Elektrische auto's.. je ziet ze overal. Ook op onze Waddeneilanden kan je er niet meer om heen.

  Meer info
 • Parkeergarage Elkien klaar voor de toekomst

  Met 10 laadstations, die op een speciale manier zijn gemonteerd i.v.m. beperkingen met bekabeling door de grond, is de parkeergarage van Elkien "elektrisch laden proof".

  Meer info
Meer weten over groene energie van Justplugin?

Wilt u ook gebruik maken van groene energie of zelf energie opwekken? Justplugin adviseert u persoonlijk over de mogelijkheden. Ons advies is altijd volledig afgestemd op uw situatie.